Udruženje za bolji Vršac

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Prev Next

IZJAVA ZAHVALNOSTI

Pročitano 6720 puta

Izuzetno smo „zahvalni“ privatno-javnoj TV Viktoriji, koja juče iako pozvana, nije bila na našoj konferenciji za štampu, ali je shodno „profesionalnoj etici“ opravdala svoje postojanje i ekskluzivno prenela deo podataka sa poznatog nam i proverenog portala Stefana Cvetkovića iz Bele Crkve, koji je nakon intervjua samnom, objavio podatke dobijene od Ljubisava Šljivića i Jovice Zarkule kao primer govora mržnje i derogiranja svih civilizacijskih tekovina od Francuske revolucije (prezumpcije nevinosti) do danas.
Gospodine Cvetkoviću, ili objavite moj telefonski interviju u celini, za koji sam ja pristao da ga snimate, ili me sučelite sa pomenutima, koji me optužuju za nešto što se zove POSLOVANJE PO ZAKONU U OKVIRU INSTITUCIJA SISTEMA.
Svaki građanin može pristupiti Agenciji za privredne registre i proveriti podatke o firmama – kompanijama gde sam ja osnivač, vlasnik ili suvlasnik i nije potrebna nikakva anonimna internet dostava, kao što ste vi naveli.
Ja sam ponosan na to što nikada nisam bio državni službenik, ni funkcioner, niti sam ikada imao ikakvu poslovnu saradnju sa državom na bilo kom nivou, nisam bio korisnik subvencija, nepovratnih kredita, niti povlašćenih finansijskih aranžmana u bilo kom smislu, kao što su Fond za razvoj i slični. Moje finansijsko poslovnje ne može biti predmet javne rasprave jer ja nisam javna ličnost ili funkcioner, ali ja na to apriori pristajem. Hteo ne hteo institucije sistema su kontrolisale decenijama moje poslovanje i to je izloženo javnom uvidu.
Moje pitanje, kako pomenuti ljudi koji su više decenija funkcioneri i prihod stiču isključivo po osnovu svojih funkcija mogu biti euro milioneri i oštri kritičari onoga što čini temelj razvoja svake zemlje, pa i zemlje Srbije.
Da li svi oni koji su novac zaradili legalno, plaćajući porez i koji su pripadnici četvrte generacije porodica koje to isto čine (kojoj i ja pripadam), treba da se pravdaju onima koji su iz Botunje ili Banatske Subotice došli bez kofera u Vršac koji ih je kao i sve ostale bratski i roditeljski primio, a sada ne podnose svoju imovinsku kartu (za koju se predpostavlja da je višemilionska), a pričaju o socijalnoj pravdi i drugim bajkama.
Drage komšije prosudite sami šta vi danas posedujete, a čime oni danas raspolažu. Vaše mišljenje za njih je najgora kazna!

Priredio: 
Poslednja izmena dana utorak, 19 april 2016 14:16
Branislav Matić

Zajedno za bolji Vršac!

Email: branislavm12@gmail.com

Website: www.zaboljivrsac.org

Vi ste ovde: Home Novosti Politika IZJAVA ZAHVALNOSTI