Udruženje za bolji Vršac

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Prev Next

PREDSEDNIČE, OVO JE VAŠ AQUA PARK

Pročitano 2949 puta

U kampanji prošlih izbora mnogi bilbordi u Vršcu bili su oblepljeni izazovnim prizorima budućeg prelepog Aqua parka u Vršcu koji će, ako im se ukaže poverenje, izgraditi „Vršačka regija evropska regija“ na čelu sa Čedomirom Živkovićem. Mi smo ga pozivali na otvoreni TV duel što je on uspešno ćutanjem izbegao, kako bi smo mu predočili da on nije jagodinski Palma, a mi nismo jagodinski ćurani. Evo i četvrto leto prolazi, a da nema ni „A“ od „Aqua parka“, a ni od predsednika po tom pitanju, ostali su samo ćurani.


Na poslednjoj Skupštini opštine „oni“ su insistirali na hitnoj izgradnji dečijeg bazena na lokaciji vršačkog jezera, a svi naši argumenti da se to ne radi bili su preglasani. Tada smo saznali da već više od dve godine postoji projekat pomenutog bazena za koji naravno nije ispoštovana ni zakonska ni tehnološka procedura. Naravno izrada projekta je u potpunosti plaćena.


Preko planirane lokacije bazena prelazi visokonaponski vod, te ne samo zakon nego niko normalan ne bi dozvolio izgradnju niti štale, a kamoli bazena za decu. I pored presije i insistiranja pomenuti čelnik nije dobio pozitivno mišljenje, a kamoli tehničke uslove za gradnju, pa je zato njihov jedini (ponovo) predizborni projekat pao u vodu. Naravno da je jedina tehnički moguća i ekonomski opravdana lokacija za izgradnju bazena pored hale Milenijum, koju smo mi tada i predlagali, a sada je njihova „originalna ideja“ na koju im mi prepuštamo autorstvo. A svako ko želi da se uveri u istinitost neka pogleda video zapis sa prethodne skupštine.


Građani Vršca će se do novih izbora sigurno znojiti u bajatim obećanjima nadležnih, a mi ćemo u narednim tekstovima objavljivati gde su naši funkcioneri provodili vrelo banatsko leto.

Priredio: 
Poslednja izmena dana sreda, 22 jul 2015 12:38
Branislav Matić

Zajedno za bolji Vršac!

Email: branislavm12@gmail.com

Website: www.zaboljivrsac.org

Vi ste ovde: Home Novosti Politika PREDSEDNIČE, OVO JE VAŠ AQUA PARK